Πνευματική Αφύπνιση, Τα πρώτα δείγματα






Τα Συμπτώματα της Πνευματικής Αφύπνισης

Τα τελευταία χρόνια αρκετοί πνευματικοί δάσκαλοι, ο καθένας με το δικό του τρόπο, έχουν καταλήξει σ' ένα κοινό συμπέρασμα. 

Πιο συγκεκριμένα, η εκτίμηση (προφητεία)  λέει ότι: τα συμπτώματα της πνευματικής αφύπνισης θα ενισχυθούν και θα επιταχυνθούν στο τρέχον έτος καθώς η μεγάλη αλλαγή στη συνείδηση πλησιάζει.

   Για παράδειγμα σύμφωνα με τον James Tyberonn, κάποιες από τις αλλαγές συμπεριλαμβάνουν:  Εναλλαγές της διάθεσης, ζάλη, αϋπνία, άγχος, απάθεια και κόπωση.
   Άλλοι πνευματικοί δάσκαλοι έχουν τους δικούς τους καταλόγους συμπτωμάτων που μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκεφάλους και άλλους σωματικούς πόνους, ξεσπάσματα, εφίδρωση, αλλαγές στα επίπεδα ενέργειας, στον ύπνο, στην εργασία, στις σχέσεις και στην απόκτηση και απώλεια βάρους. Όλα αυτά δεν ακούγονται αστεία.



   Ο James Tyberonn αναφέρει: «Σας έχουμε πει ότι ο κόσμος αναδημιουργείται και έστω και αν η ανθρωπότητα υποστηρίζει λιγότερο ή περισσότερο την αλλαγή ή εναντίον της, αν γίνεται αντιληπτή μαζικά ή όχι, είναι πραγματικά ένα αμφισβητήσιμο σημείο καθώς η ταχύτητα μετάβασης στην σημερινή πραγματικότητα είναι μεγαλύτερη σε σύγκριση με του παρελθόντος. Κάθε προώθηση ενέργειας απαιτεί φυσική, συναισθηματική και πνευματική προσαρμογή στις νέες συχνότητες. 

   Με άλλα λόγια θα πρέπει να ανταποκριθούμε και να προσαρμοστούμε σε κάθε γεγονός που έρχεται στη ζωή μας.   Τα συμπτώματα θα περάσουν γρήγορα και τα οφέλη θα είναι ισχυρότερα. 

Παράδειγμα: ίσως διαπιστώσετε ότι οι μυστηριώδης πόνοι και σημάδια του δέρματος εξαφανίζονται όταν εξαλείψετε τη γλουτένη και τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή σας. Παράλληλα επιβάλλεται να απομακρύνετε από τη διατροφή σας τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (ΓΤΤ). 
   Η γλουτένη και τα γαλακτοκομικά προκαλούν φλεγμονή στον οργανισμό και τα ΓΤΤ βλάβες στο ήπαρ και στα όργανα αποτοξίνωσης του οργανισμού. Να θυμάστε όμως πως ότι επηρεάζει το σώμα, επηρεάζει και το μυαλό.
Δεν πρέπει να αγνοούμε κανένα σύμπτωμα αφύπνισης. Παρακάτω αναφέρονται 9 συμπτώματα κατά τη διαδικασία της αφύπνισης.


   1... Επώδυνες αλλαγές στη ζωή που δεν μπορείτε να εξηγήσετε και δε γνωρίζετε τον τρόπο να ξεπεράσετε. Αυτό σας αναγκάζει να ερευνήσετε διεξοδικότερα για την εύρεση λύσης. Η καθοδήγηση αυτή θα σας τοποθετήσει στο μονοπάτι της αφύπνισης.
  
    2... Συγχρονικότητες που έχουν νόημα για εσάς.


   3... Εσωτερική αναζήτηση για επανεξέταση πεποιθήσεων και θεμάτων κυρίως στις 3-4 το πρωί.


   4... Λήψεις μυστικών μηνυμάτων από ανθρώπους που μπορούν ή δεν μπορούν να γνωρίζουν ότι μεταφέρουν μηνύματα σε εσάς.


   5... Να συμβαίνει το ίδιο πράγμα 2 ή 3 φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα , ακόμα και σε 24ωρη βάση. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα παρατηρήσετε αυτό που επιθυμεί ο ανώτερός σας εαυτός.


   6... Ξύπνημα στη μέση της νύχτας με έντονο αίσθημα σύγχυσης. 
Οι πεποιθήσεις και τα θεμέλια στα οποία βασίζονται , προσαρμόζονται.


  7... Έντονα όνειρα που φαίνεται να σας τοποθετούν σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.


  8... Συγχρονικότητες που συμβαίνουν συχνά. Μπορείτε να αναμείνετε να συμβούν, διότι ακολουθούν την εσωτερική σας καθοδήγηση.


   9... Γελάτε συχνότερα. Μερικές φορές ξυπνάτε μέσα στη νύχτα και θυμάστε ένα γεγονός του παρελθόντος που σας κάνει να γελάτε. Αυτό σημαίνει ότι ο ανώτερός σας εαυτός έχει αίσθηση του χιούμορ.

   Εάν έχετε βιώσει ή βιώνετε κάποιο από αυτά τα σημάδια τότε βρίσκεστε σε βαθιά πνευματική αφύπνιση. Η γρήγορη διαδρομή προς την αφύπνιση δεν εξαρτάται από τη φήμη και την τύχη σας αλλά από την προθυμία σας να αφήσετε πίσω τον παλιό κόσμο και να αναγεννηθείτε σε έναν καινούριο.


Scholeio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: