Ευρώπη και Ισλάμ, ένα βίντεο της Γαλλικής τηλεόρασης



Το βίντεο σοκ, όπως το είπαν, της Γαλλικής τηλεόρασης για το Ισλάμ ανέβηκε στο youtube τον Σεπτέμβριο του 2012, (25/09/2012), άρα είναι παλιό.

Διάφορες αντιδράσεις, δηλώσεις και σκληρές προφητείες για το μέλλον της Ευρώπης εκφράστηκαν σε μια φράση:  Οι Μουσουλμάνοι θέλουν να γίνουν πλειοψηφία στη Ευρώπη και να εφαρμόσουν τη ΣΑΡΙΑ, (τον Μουσουλμανικό νόμο) ;

Αυτές οι φωνές κατηγορήθηκαν με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς, όπως φασίστες, σκοταδιστές, νεοναζιστές κλπ.,  και υπερβολικό και αντικείμενο μαύρης προπαγάνδας εναντίον των μουσουλμάνων που βρίσκονται σ' όλη την Ευρώπη.

Αρκετές κοινωνικές ομάδες, διανοουμένων, προοδευτικών και αριστερών υπερασπίζονται τους μουσουλμάνους, τονίζοντας ότι αναζητούν μια καλύτερη ζωή για αυτούς και τα παιδιά τους. Είναι συνάνθρωποί μας που ψάχνουν, ειρηνικά, μια θέση στον ήλιο με στόχο να ενταχθούν (και να προσφέρουν ακόμα) στον ευρωπαϊκό πολιτισμό και κουλτούρα, κι ότι οι ευρωπαϊκές πολιτείες πρέπει να ανταποκριθούν με αλληλεγγύη... 

Ας θυμηθούμε το εν λόγω βίντεο, κι όσοι δεν το είδαν να τους δοθεί η ευκαιρία τώρα να δουν το βίντεο της Γαλλικής τηλεόρασης  σήμερα 25 Δεκεμβρίου του 2015, κι ας προβληματιστεί η Ευρώπη...  στην αυγή του 2016... κι ας σχηματίσουμε άποψη.





  Scholeio.com  



Δεν υπάρχουν σχόλια: