Στρατηγικές για να Ανακτήσουμε τη Ζωή και το Μέλλον μας. Ντοκυμαντέρ


Πλέκοντας μαζί επιστημονικά επιτεύγματα, συνειδητότητα και ακτιβισμό, το ''Thrive'' προσφέρει πραγματικές λύσεις, ενδυναμώνοντάς μας με πρωτοφανείς και τολμηρές στρατηγικές για να ανακτήσουμε 

τη ζωή και το μέλλον μας.

Το ''Thrive*'' είναι ένα αντισυμβατικό ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τι ''πραγματικά'' συμβαίνει στον κόσμο μας, καθώς ακολουθεί τη ροή του χρήματος προς τις πηγές του και ξεσκεπάζει την παγκόσμια συσσώρευση εξουσίας σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μας. 

   Παίρνει μια βαθιά ματιά στα προβλήματα του σημερινού συστήματος, όπου μερικοί ελίτ τραπεζίτες έχουν καταφέρει να αποκτήσουν τον έλεγχο του πλανήτη, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα να επιφέρουν την καταστροφή του. 

   Το ''Thrive'' εκθέτει θαρραλέα τη συνωμοσία της κλίκας να εδραιώσουν και να ελέγξουν τον κόσμο, ενώ, επίσης, πέρνει βουτιά σε ενδιαφέροντα θέματα όπως την ελεύθερη ενέργεια και την πιθανή ύπαρξη εξωγήινων.
   Το πιο σημαντικό είναι πως το ''Thrive'' προκαλεί τον θεατή να σκεφτεί έξω από το κουτί για να βρει λύσεις στην τρέχουσα κατάσταση της ανθρωπότητας, από την οικονομική ανισότητα και την καταστροφή του περιβάλλοντος έως τη γενική απώλεια της ατομικής ελευθερίας.

*  Thrive, Ευημερώ, Ευτυχώ, Αναπτύσσομαι




Συνεντεύξεις  στο Thrive:
David Icke, Amy Goodman, John Gatto, Deepak Chopra, G. Edward Griffin, Steven Greer, John Perkins, Nassim Haramein, Duane Elgin, Jack Kasher, Daniel Sheehan, Adam Trombly, Vandana Shiva, Catherine Austin Fitts, Bill Still, Brian O'Leary, Aqeela Sherrills, Evon Peter, Angel Kyodo Williams, Elisabet Sahtouris and Barbara Marx Hubbard.


Scholeio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: